Landelijke Rijvereniging Zoetermeer

Opzeggen

Opzeggen KNHS verenigingslidmaatschap
Het KNHS verenigingslidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wil je je lidmaatschap voor het volgende jaar beëindigen, stuur dan vóór 23 november een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o.v.v. de datum waarop je je lidmaatschap wilt beëindigen. Wij zullen er dan voor zorgen dat je tijdig bij de KNHS wordt uitgeschreven.

Voorkom automatische verlenging van het lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar door op tijd op te zeggen! Bij te late opzegging wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. De KNHS brengt de kosten voor het volgende jaar bij ons in rekening. We zijn dan genoodzaakt om deze kosten aan je door te berekenen.

Afmelden startpas
Startpassen met een geldigheid van twaalf maanden worden automatisch verlengd. Wanneer je je startpas niet wilt verlengen, dan moet je deze zelf tenminste één maand voor de verlengdatum opzeggen via Mijn KNHS.

Een afmelding wordt door de KNHS altijd per mail bevestigd. Het is verstandig om deze bevestiging voor je eigen administratie goed te bewaren. Heb je geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met de KNHS.